Προϊόντα Ελαιουργική
 

Η ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ επενδύει σε ιδανικές συνθήκες για τη δημιουργία εξαιρετικού, παρθένου ελαιολάδου με πρώτη ύλη την καλύτερη διαλεκτή ελιά και στόχο την ικανοποίηση του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, τα προϊόντα της ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗΣ, τα εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα ΣΠΙΤΙΚΟ, EXTROLIO και ISTION, οι πεντανόστιμες ελιές LINDA, οι ελιές και οι πάστες ελιάς «ΕΛΙΑ ΣΠΙΤΙΚΟ», τα ελαιόλαδα ALKI & ΛΙΟΤΡΙΒΙ και τα ελαιοσάπωνα ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ( με αρώματα από πραγματική εσάνς Ελιάς, Βανίλια, Μέλι, Μαστίχα Χίου, Αλόη, Λεβάντα, Χαμομήλι, Φασκόμηλο, Τριαντάφυλλο, Φράουλα, Σανταλόξυλο, Γιασεμί, κ.ά. αιθέρια έλαια λουλουδιών, καρπών και φρούτων ) έχουν υψηλές προδιαγραφές και πιστοποίηση ανώτερης ποιότητας.

Τα υψηλής ποιότητας τυποποιημένα προϊόντα της Ελαιουργικής με πιο γνωστό το εμπορικά καταξιωμένο «ΣΠΙΤΙΚΟ» προέρχονται αποκλειστικά και μόνο από ελληνικό ελαιόλαδο και ελληνικές ελιές. Όλα τα προϊόντα της Ελαιουργικής κυκλοφορούν στις μεγαλύτερες αλυσίδες των σουπερ-μάρκετ και τα δίκτυα διανομής καλύπτουν εμπορικά όλη την Ελλάδα. Όσον αφορά τις εξαγωγές τυποποιημένων προϊόντων την τελευταία τριετία ανήλθαν στα € 6 εκ. σε 17 συνολικά χώρες και κυρίως στις απαιτητικές αγορές της Ιαπωνίας και Η.Π.Α. αλλά σε άλλες χώρες (Γερμανία, Φινλανδία, Αραβικές χώρες κ.α.). Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εμπορικές συνεργασίες στις χώρες Ρωσία , Κίνα και Βιετνάμ.

Η Ελαιουργική χρησιμοποιώντας εμπορικά αναγνωρισμένα σήματα κατόρθωσε να δημιουργήσει μια δυναμική για το ελληνικό ελαιόλαδο, έχοντας δύσκολο έργο προσπαθώντας να κρατηθεί σε αγορές όπου το ελληνικό μερίδιο διαρκώς μειώνεται εις όφελος των Ιταλών και Ισπανών ανταγωνιστών μας. Τα προϊόντα που διαθέτει αυτή τη στιγμή η Ελαιουργική είναι:

  • Το «ΣΠΙΤΙΚΟ» είναι το πιο γνωστό προϊόν της Ελαιουργικής. Πρόκειται για εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο αποκλειστικά από ελληνικό ελαιόλαδο και διατίθεται σε συσκευασίες από 250ml έως και 5 lt. Στις υπόλοιπες χώρες ως «EXTROLIO» ενώ στην Ιαπωνία ως "ISTION".
  • Το «ΛΙΟΤΡΙΒΙ» ανήκει στην κατηγορία του ελαιόλαδου και διατίθεται επίσης σε διάφορες συσκευασίες. Στο εξωτερικό κυκλοφορεί με το όνομα «ΑΛΚΗ»
  • Οι ελιές «LINDA« διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία συσκευασιών και υπάρχουν σε μαύρες, πράσινες και καλαμών.
  • Η νέα ολοκληρωμένη γκάμα ελαιοκομικών προϊόντων «ΕΛΙΑ Σπιτικό« που αφορούν σε επιτραπέζια ελιά και πάστα ελιάς.

 

Η παραγωγή ελαιοκομικών προϊόντων της εταιρίας είναι συγκεντρωμένη κυρίως στις περιοχές της Πελοποννήσου, την Μεσσηνία και τη Λακωνία και η παραγωγή των επιτραπέζιων ελιών και της πάστας ελιάς στις Ροβιές Ευβοίας.

Η ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ είναι σε θέση να προσφέρει στο καθημερινό τραπέζι την πραγματική γνήσια και 100% ελληνική γκάμα προϊόντων για πραγματικά αυθεντική «Γεύση από Ελλάδα» !

Ελιές και ελαιόλαδα που περνούν από γενιά σε γενιά, με την ίδια ποιότητα, και σας ανταμείβουν για την επιλογή σας.

Προϊόντα Εγγυημένα από την ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ και το 95% των συνεταιρισμένων ελαιοπαγωγών της Ελλάδας.

Παράδοση και Διατροφική Αξία
Με την Ελαιουργική Δύναμη των Ελλήνων Παραγωγών

Η Ελαιουργική είναι η δύναμη που στηρίζει το μεράκι και τον κόπο του Έλληνα Παραγωγού, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα ελαιοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με ξεχωριστή γεύση και ιδιαίτερη αξία.

Το 'Σπιτικό', όπως και όλα τα επώνυμα προϊόντα της Ελαιουργικής ( Extrolio, Λιοτρίβι, Βιολογικό Bio-Σπιτικό, Αλκή, Ίστιον, κ.ά. ) κατέχει σταθερά υψηλή θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών στην ελληνική και διεθνή αγορά. Η ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ πραγματοποιεί με εξαιρετική επιτυχία, εξαγωγές σε χιλιάδες τόνους ελαιολάδου και επιτραπέζιων ελιών σε 16 χώρες μεταξύ των οποίων ιδιαίτερα απαιτητικές αγορές όπως η Ιαπωνία, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη.