ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ
 
Φιλέματα από το Εξαιρετικό παρθένο
«Σπιτικό» της Ελαιουργικής
στο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς
10-12 Aπριλίου στο ΣΕΦ ( Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας )

 

Το 3ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, μας περιμένει με ό,τι καλύτερο διαθέτει η εγχώρια παραγωγή σε ένα μεγάλο – αν όχι το μεγαλύτερο εγχώριο προϊόν : Το ελαιόλαδο και την ελιά !

Ειδικότερα, η Ελαιουργική και το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΣΠΙΤΙΚΟ – Προϊόν των χιλιάδων Συνεταιρισμένων Ελαιοπαραγωγών της Ελλάδος, μας προσκαλούν ( ΣΕΦ, Περίπτερο 32) για να μας κεράσουν υγιεινά φιλέματα με εξαιρετικό παρθένο ΣΠΙΤΙΚΟ, και πολλά νέα υγιεινά απολαυστικά προϊόντα (ελιές μαύρες, πράσινες και Καλαμών, γεμιστές ελιές με αμύγδαλο, πιπεριά, αλλά και ελιές με σκόρδο & ελιές με λεμόνι ) και πάστες Ελιάς Καλαμών και Ελιάς Πράσινης !

Στόχοι του Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο ΣΕΦ ( Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ) είναι να γνωρίσουμε τα καλύτερα ελαιοκομικά προϊόντα και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές πίσω από αυτά – τους Συνεταιρισμένους Ελαιοπαραγωγούς της χώρας μας - σε μια κοινή προσπάθεια ενημέρωσης για την προστασία, τις δράσεις και τη βελτίωση της ποιότητας της διατροφής μας μέσω φυσικά του καλύτερου πρωταγωνιστή της : του Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου !

Το Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς, είναι μια πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Περιφερειακής Aνάπτυξης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και της ΕΝΑΕ.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΕΛΙΕΣ, ΓΕΜΙΣΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΕΛΙΑΣ «ΣΠΙΤΙΚΟ» : ΜΙΑ ΕΚΛΕΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΑΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ 210 – 33 58 300